Showroom Explosion Boxes

(English below!)

Creator’s Image Studio
Exclusieve geschenkalbums en luxe bewaardoosjes 
~ Maak gekoesterde herinneringen tastbaar ~

Het meeste van wat ik maak is ook te koop, of te maken – superhandig voor als je eens een origineel kado zoekt bijvoorbeeld! Hieronder vind je een aantal voorbeelden van zgn. explosiedoosjes – een meerlaags handgemaakt doosje van stevig papier dat open valt als je het deksel eraf tilt.

Ik ben geen winkel en doe dan ook geen productiewerk , d.w.z. ik maak geen meerdere precies dezelfde artikelen. Alles is maatwerk, en daardoor is elk product, elke levering uniek – en elk artikel vraagt tijd om te maken. Om die reden zijn alle foto’s slechts voorbeelden

Als je iets wilt kopen, bestellen of vragen/overleggen, mail mij dan op het volgende adres: creatorsimage @ icloud.com

(zelf de spaties ertussenuit halen aub! Sorry voor het ongemak maar anders krijg ik zoveel spam-mails).

Zie ook Verzending/Shipping.

Explosiedoosjes

Verwachte levertijd 3-4 weken – mits er geen wachtlijst is. Exacte levertijd in overleg.

Wachtlijst momenteel: 8 weken / Waiting list for custom orders: 8 weeks

Een zgn. explosiedoosje is een prima alternatief voor bijv. een boeket bloemen of als vehikel voor een tegoedbon of kadokaart. Door de diverse pockets is er niet alleen ruimte voor briefjes en teksten, maar ook voor ca. 20 foto’s! Daarmee is het niet alleen een bijzondere manier om felicitaties over te brengen, maar kun je hem ook gebruiken om je mooiste foto’s in “uit te stallen”. Hij is uiteraard aan te passen aan alle gelegenheden, zoals: verjaardag, geboorte, huwelijk, eindexamen, moeder/vaderdag, gastvrouwgeschenk en natuurlijk kerst (en verder alles wat je zelf nog kunt bedenken). Extra leuk omdat er ook een klein kadootje in past!

Explosion box met designpapier, ca. 10x10x10 cm, 3 lagen. Basisprijs € 37,50. Luxe deksel, zoals de drie voorbeelden hieronder: € 7,50 extra. Verwerken meerdere teksten (mooi opmaken, printen, op maat snijden, met inkt afwerken, e.d.): € 5,= extra.

Hieronder een korte demo van 15 sec. Uitgebreidere video met demo is te zien in de bijbehorende blogpost.

Explosiedoosje zelf maken? Koop de digitale (Engelstalige) instructie / English language tutorial op Etsy of vraag me om de Nederlandse versie!

Explosiedoosje met bijpassend houten schatkistje in het midden! Met designpapier, ca. 10x10x10 cm, 2 lagen. Incl. enkele geprinte teksten op maat (cf. uw opdracht) en een eenvoudige decoratieve deksel. All-in prijs € 43,95.

Luxe deksel, zoals bij de voorbeelden hierboven: € 7,50 extra.

 

 

 

Doosje bekleed met designpapier, 3 lagen. Erg leuk en persoonlijk, een verrassingsdoosje met overal een persoonlijke wens. Hartstikke leuk om te krijgen, en perfect om te geven met een groep mensen – die allemaal een eigen wens in het doosje kunnen laten verwerken (bijv. persoonlijke teksten en wensen, gedichten, songteksten)! Met 4-5 foto’s, en 1 tekst per persoon (max. 10), zonder luxe deksel maar natuurlijk wel fraai, zoals in het voorbeeld hieronder.   48,50, incl. fotoafdrukken. Klik op de foto voor de blogpost met filmpje!

Uiteraard ook mogelijk met meer of minder lagen, in dat geval maak ik geheel vrijblijvend een maatwerkofferte voor je.

Explosiedoosje zelf maken? Koop de digitale (Engelstalige) instructie / English language tutorial op Etsy of vraag me om de Nederlandse versie!

 

100% Foto Explosiedoosje3 lagen – Deze versie is gemaakt zonder designpapier en is uitsluitend bekleed met jouw mooiste foto’s! Er kunnen ca. 25-28 foto’s in. Jij levert minstens 35 foto’s (minimaal 4 megapixels) digitaal aan. Dat mag via USB/mail/flashdrive/cd-rom/dvd. Daaruit kies ik ca. 25 van de best bruikbare, rekening houdend met de kwaliteit (scherpte/belichting) van de foto’s, maar ook met kleuren en thema’s. Het kleurenpalet van het basispapier overleg ik uiteraard met je. ALL-IN prijs € 42,50, incl. fotoafdrukken.

 

Micro explosion box Dit is een piepkleine variant van een gewoon explosiedoosje, met maar liefst VIER laagjes; het doosje is ongeveer 6x6x4 cm. Supercute, en een geweldig leuke verrassing voor als je iemand een klein maar persoonlijk kadootje wilt geven! Bekleed met 21 van jouw mooiste foto’s. Jij levert minstens 25 foto’s (minimaal 4 megapixels) digitaal aan. Dat mag via USB/mail/flashdrive/cd-rom/dvd. Daaruit kies ik de 21 meest bruikbare, rekening houdend met de kwaliteit (scherpte/belichting) van de foto’s en de grootte (of eigenlijk “kleinte” van het onderwerp). Het kleurenpalet van het basispapier overleg ik uiteraard met je. ALL-IN prijs € 17,50,- incl. fotoafdrukken.

NIEUW: Explosion Box Mini Album, uniek ontwerp en bijzonder origineel om ergens mooi neer te zetten. En als je je foto’s wilt laten zien open je hem gewoon op tafel, de mensen zullen versteld staan ?  OP VOORRAAD! Meeneemprijs (=nieuwprijs) / Showroom price: € 89,95. Maakprijs / Price to custom make: € 89,95.

 

English

Creator’s Image Studio
Exclusive keepsake albums and luxury gift boxes
~ Making treasured memories tangible ~

If you’d like to order anything, I can ship it to you wherever you are. Please contact me about your wishes for customizing your order, and about shipping, delivery times, prices & payment at

creatorsimage @ icloud.com

(please remove the spaces yourself, apologies for the inconvenience but otherwise I’ll receive too many spam mails)

A note on shipping: generally a package up to 2 kilograms will cost about 35 euros to ship overseas. Here’s the Dutch postal services website with their prices. Just choose your own country to see prices. For United States choose “Verenigde Staten”. If you have any questions, please don’t hesitate to contact me.

BewarenBewaren

Leave a comment