Showroom Baby Gift Ideas

(English below!)

Creator’s Image Studio
Exclusieve geschenkalbums en luxe bewaardoosjes 
~ Maak gekoesterde herinneringen tastbaar ~

Het meeste van wat ik maak is ook te koop, of te maken – superhandig voor als je eens een origineel kado zoekt bijvoorbeeld! Van alles wat ik maak kan ik een baby-versie maken, dus kijk vooral in alle showrooms op deze websites om kadoideeën op te doen voor een babyshowerfeestje of een kraambezoek. Hieronder volgen de paperart stukken die ik al heb gemaakt voor andere mensen, allemaal met een babythema.

Alles is maatwerk, en daardoor is elk product, elke levering uniek. Om die reden zijn alle foto’s slechts voorbeelden

Prijzen excl. verzendkosten. Zie ook Verzending/Shipping.

Als je iets wilt kopen, bestellen of vragen/overleggen, mail mij dan op het volgende adres: creatorsimage @ icloud.com

(zelf de spaties ertussenuit halen aub! Sorry voor het ongemak maar anders krijg ik zoveel spam-mails).

Als je een maatwerkbestelling plaatst, dan laat ik je van tevoren weten wat de levertijd is en wat de precieze prijs zal zijn. Deze zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het bestelde product en ook van de beschikbaarheid van het basismateriaal. De levertijd zal varieren van enkele werkdagen tot enkele weken. Ik zal uiteraard altijd streven naar zo spoedig mogelijke levering.

Kraamkado ideeën

Verwachte levertijd 2-3 weken, mogelijk langer – afhankelijk van de complexiteit van de bestelling en mits er geen wachtlijst is. Exacte levertijd in overleg.

Wachtlijst voor maatwerkbestellingen momenteel: 8 weken / Waiting list for custom orders: 8 weeks

 

Piepklein bewaarkistje, 6x4x4 cmVersie 1: Bekleed met designpapier€ 9,95. 
Superschattig klein kadootje en ideaal om bijv. een babyarmbandje in te geven! De linkse en de middelste op de foto zijn op voorraad!
Klik op de foto voor de blogpost met video.

 

Versie 2: DeLuxe: € 12,50.  Ten opzichte van versie 1 van dit piepkleine kistje (zie foto: links en midden) is de DeLuxe versie verrijkt met extraatjes, zoals uitneembare tagjes met gestempelde tekst e/o afbeeldingen, strikjes, knoopjes, bloemen etc.

 

Babysokjes kadodoosje, € 15,- (excl. sokjes): schattig doosje dat schuift als een luciferdoosje, er passen precies drie paar babysokjes in zonder ze te hoeven vouwen of oprollen. Een ideaal kraamkadootje om te geven en de kraamvrouw kan het daarna gebruiken als doosje voor de tandjes, een haarlokje, etc.! (klik op de foto voor de blogpost met video!)

Mini ladenkastje, 20x20x6 cm – ideaal voor kleine kadootjes of snoepjes, een leuk verrassingseffect met al die laatjes! € 34,95

 

Kraamkadobox, ca. 25×25 cm – vanaf € 40,- (hangt mede af van wat er op dat moment aan kistjes en extra’s te krijgen is). Veel ruimte om kadootjes in te doen. Ruim gedecoreerd, met kleine en grote strikjes, pockets, tags, sokjes en op de deksel een bijzondere decoratie (maatwerk).

Versie Baby Boy:

 

Opvouwbaar Baby Jaarboekbord, € 67,50: Deze vier aan elkaar bevestigde borden vouwen op als een spelletjesbord van 30×30 cm (zie tweede foto)! Op elk van de vier vlakken is plek voor drie foto’s, waardoor het het perfecte Baby’s Eerste Jaar kadootje is, met de mooiste foto van elke maand. Natuurlijk ook met andere thema’s te leveren (denk aan familie met stamboom, vakantie, levensfasen, seizoenen etc). En hieronder dus als babyjaarbord.

 

Handgemaakt Baby Fotoalbum Deluxe, € 50,=: Tien interactieve pagina’s (incl. binnenkanten kaft) met veel extraatjes waaronder een luxe voorkant en echte babysokjes verstopt in het album (zie foto rechtsonder). 

 

Minialbum Medium-sized, € 39,95: een elegant en handzaam babyalbum met acht interactieve pagina’s incl. de binnenkanten van de kaft. Met diverse pockets, tags en zelfs een uitneembaar fotomapje voor los in de handtas. 

 

Groot luxe fotoalbum met 10 interactieve pagina’s. Basisprijs € 60,=. Veel extraatjes mogelijk, ik denk met je mee, extra kosten voor bonusmateriaal altijd in overleg. In het voorbeeld hieronder waren de extraatjes o.a. Hello Kitty-versierseltjes en extraatjes, en een K3 vriendinnenboekje (opgenomen in het album!), zie video voor al het leuks (klik op de foto).

 

Uitklapkaart – handig voor een klein kadootje zoals babysokjes: € 4,95 (excl. sokjes). Geen tijd om te winkelen? Geef aan wat voor sokjes u zoekt: jongen, meisje of neutraal. Voor € 7,50 krijgt u de uitklapkaart incl. sokjes. Helemaal nergens tijd voor? Lever teksten en eventueel een foto van het echtpaar/gezin aan, plus het adres van de begunstigde. Voor € 12,50 maak ik de kaart, print uw teksten op mooi papier en stuur alles incl. sokjes naar de begunstigde. Prijs is dan incl. verzending en natuurlijk plaats ik foto’s of een filmpje van hoe het is geworden.

 

Verrassingskaart XL, 20×20 cm, met een deurtje dat open kan. Hieronder een voorbeeld met achter het deurtje een geboortefelicitatie in schilderachtige stijl: € 4,50

 

Gatefold kaart Large – versie “Baby”, met draaisluiting of magneetsluiting, ca. 13×13 cm of vergelijkbaar: € 5,50 (Alle kleuren mogelijk, van traditioneel pastel (roze, blauw, of sekseneutraal), tot schattig vintage zoals hieronder, tot alle kleuren en stijlen die je maar wilt.)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren