Over mij

Ik ben er diep van overtuigd dat elk mens op zijn minst enige creativiteit in zich heeft. Deze overtuiging is gestoeld op mijn geloof dat wij allemaal naar Gods beeld geschapen zijn en dat wij als gevolg daarvan ook zelf scheppende wezens zijn op deze aarde. Wat mijzelf betreft, ik vind het heerlijk om creatief te zijn! Ik heb een diepe, onverklaarbaar vurige liefde voor alles wat met kleur en kleurcombinaties te maken heeft, en bovendien vind ik het leuk om steeds nieuwe manieren te vinden en uit te proberen om creatief te zijn! Dus wie weet wat de toekomst brengen zal. Wat ik wel weet is dat ik er nog steeds creatief zal zijn!

“Wie een lamp aansteekt, zet hem niet weg in een donkere nis, maar plaatst hem op de standaard, zodat degenen die binnenkomen het licht kunnen zien.” (Lucas 11:33)
Ik geloof dat ons vermogen om mooie dingen te creëren en ervan te genieten een van die lichten is waarvan Lucas ons aanspoort ze vooral te laten zien. Ik deel het kleine lampje dat ik zelf heb graag met anderen, dus ik nodig je graag uit om mee te genieten van de kleurige manier waarop ik de wereld zie – en wie weet raak je per ongeluk nog zelf geïnspireerd ook! 🙂

Als je nog ietsjes meer wilt weten over mij, neem dan vooral een kijkje in het allereerste blogbericht.

Zoals je trouwens zult merken is het blog vooral Engelstalig opgezet voor een wat bredere toegankelijkheid. Toch zijn sommige blogposts ook in het Nederlands beschikbaar, of zijn Nederlandstalige video’s toegevoegd aan Engelstalige pagina’s. En hoewel de hoofdmoot Engels is, zijn de showroompagina’s juist in het Nederlands. Als je graag iets vertaald zou willen hebben, schroom dan niet om een berichtje achter te laten met je vraag, je krijgt altijd snel reactie. Tweeten kan ook!

Voor wie zich geïnspireerd voelt en zelf aan de slag wil om mooie paper art te maken, heb ik een webwinkel opgezet met daarin maakinstructies voor allerhande paper art projecten, van kaarten tot explosiedoosje tot bewaaralbums. Ze tellen vele pagina’s met een groot aantal duidelijke foto’s. Vooralsnog in het Engels maar laat het me vooral weten als je geïnteresseerd bent in een Nederlandstalige versie.

Als je geen van mijn video’s wilt missen, abonneer je dan op mijn Youtube kanaal.

En voor wie geen zin heeft in de video’s heb ik sinds kort ook Instragram en Pinterest, waar je niet alleen foto’s van mijn eigen projecten kunt bekijken, maar ook lekker kunt grasduinen op de prikborden die ik heb samengesteld met prachtige projecten van anderen.

Ik wens je in elk geval heel veel plezier en inspiratie!

– Katja

BewarenBewaren

5 thoughts on “Over mij

Leave a comment